اگر شما هم جزء افرادی هستید که برای توسعه کسب و کارتان نیازمند وبسایت هستید، حتما بر شما واجب است که این مقاله را بخوانید. چرا؟ زیرا هزینه و زمانی که روی این کار میگذارید، ارزشمند است، پس باید اصطلاحا با چشم باز عمل کنید. و بدانید که کلا سفارش طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی چه مراحلی دارد. و برای اینکه از کیفیت کار مطمئن شوید، چه سوالاتی باید بپرسید!. در این مقاله تمام سوالاتی که باید در زمینه نحوه سفارش طراحی وبسایت و فروشگاه اینترنتی بپرسید را به همراه پاسخ و توضیحات کامل برای شما آماده کردهایم.
در این مطلب می خوانیم:
سایت من بر روی چه سیستمی قرار میگیرد؟
خیلی راحت بخواهم برای شما توضیح بدهم، وبسایت ساختن هم مثل خانه ساختن است! شما برای اینکه وارد یک خانه جدید بشوید. دو گزینه دارید: یکی اینکه کمی بگردید و یک خانه آماده بخرید و یا اینکه خودتان یک زمین خالی خریده و شروع به ساختن خانه کنید. وبسایت هم دقیقا همینطور است. یعنی شما برای ایجاد یک وبسایت، دو راه پیش روی خودتان دارید: استفاده از سیستم مدیریت محتوا (CMS) و استفاده از سایتساز.
حال این دو در نحوه سفارش طراحی سایت چه فرقی باهم دارند؟
سیستم مدیریت محتوا همان زمین خالی است. یعنی شما صفر تا صد وبسایت را خودتان انتخاب کرده و میسازید ولی برای این کار کمی به اطلاعات تخصصی و شاید حتی برنامه نویسی نیاز دارید. حالا در سیستم مدیریت محتوا، چگونه وبسایت خودتان را میسازید؟ اولین چیزی که وبسایت نیاز دارد، یک قالب است. قالب همان ظاهر وبسایت شماست. حالا سیستمهای مدیریت محتوا در زمینه قالب دست شما را باز میگذارند .
سایتساز چه نقشی دارد؟
سایت ساز ها کار شما را خیلی راحت تر میکنند. چطور؟ شما فقط با آنها تماس گرفته و یک وبسایت سفارش میدهید. تیم سایت ساز هم همه کارهای لازم را انجام میدهند و وبسایت آماده و تکمیل شده را به شما تحویل میدهند. حالا بحث قالب اینجا هم وجود دارد؟ بله! موضوع قالب را در بخش بعدی برای شما توضیح میدهم.
برای اینکه تصمیم گرفتن برای شما راحتتر بشود، دو مورد از پرکاربردترین سیستمهای مدیریت محتوا را معرفی میکنم: وردپرس (WordPress) و جوملا (Joomla). این دو سیستم مدیریت محتوا امروزه بیشتر از همه سیستمهای دیگر استفاده میشوند اما اگر نظر ما را بخواهید وردپرس از جوملا پرکاربردتر است چراکه اولا محیطی آسان دارد که حین کار کردن با آن گیج نمیشوید. علاوه بر آن، سیستم جوملا کمی قدیمی شده است با اینکه وردپرس با به روز رسانیهای جدیدش، امکانات بیشتری برای شما فراهم میکند.
قالب اختصاصی استفاده کنم یا قالب آماده؟
شما هم میتوانید با سیستم مدیریت محتوا خودتان وبسایت بسازید و هم میتوانید این کار را به سایت ساز بسپارید. در هر دو حالت، شما در قدم اول باید یک قالب برای وبسایت خودتان انتخاب کنید. حالا در بحث قالب هم شما دو گزینه دارید: قالب آماده و قالب اختصاصی.
سوالی که در ذهن برخی از اشخاص و شرکت هایی که قصد ایجاد سایت دارند آن است که نحوه سفارش طراحی سایت به یک شرکت طراحی وب سایت به چه صورت است و در درخواست های خود می بایست چه مواردی را مد نظر قرار داد و درخواست نمود. در ادامه توضیحات کاملی را در ارتباط با نحوه سفارش طراحی سایت خواهم داد.
نخستین گام در نحوه سفارش طراحی سایت، ثبت دامنه
قبل از هر موردی در مورد تعرفه ثبت دامنه و تمدید آن و همچنین نحوه اعلام برای تمدید پرس و جو نمایید. قیمت ثبت دامنه بسته به پسوند آن متفاوت است و برای دامنه های ir در حدود 20 هزار تومان و برای دامنه های com در حدود 400 هزار تومان. همچنین از نحوه تمدید نیز مطلع شوید و اینکه چه مدتی قبل از زمان انقضاء دامنه شرکت طراح شما را از موضوع با خبر می نماید. در مورد انتخاب نام دامنه حتما قبل از ثبت دامنه با متخصص سئو و بهینه سازی وب سایت مشورت نمایید تا بهترین دامنه را برای کسب و کار خود ثبت نمایید. انتخاب نام دامنه مناسب کمک بسیاری به موفقیت وب سایت می نماید پس در انتخاب نام دامنه حتما مشورت بگیرید.
فضای هاستینگ
در نحوه سفارش طراحی سایت تهیه فضای هاست وب سایت خود را بهتر است به شرکت طراح وب سایت خود واگذار نمایید زیرا مشکلاتی در آینده ممکن است برای وب سایت شما به وجود آید که در صورتی که شما طراحی سایت و فضای میزبانی وب خود را از شرکت های متفاوتی تهیه نموده باشید ممکن است شرکت های ارائه کننده خدمات بروز مشکل را به یکدیگر نسبت دهند که در این وضعیت یافتن مشکل معمولا ساده نمی باشد.
بسته به زبان برنامه نویسی که طراحی وب سایت برای برنامه نویسی وب سایت از آن استفاده می نماید سیستم عامل سرور شما انتخاب خواهد شد. برای سایت های نوشته شده به زبان PHP سرور لینوکس و برای سایت های نوشته شده با زبان برنامه نویسی ASP.NET سرور ویندوزی مناسب تر است.
قالب وب سایت
پس از دامنه و هاست مرحله بعدی مشخص نمودن قالب وب سایت می باشد که دو راه برای آماده سازی قالب مورد نظر وب سایت شما وجود دارد که روش اول خرید قالب از فروشگاه قالب می باشد که در این روش کافی است با مراجعه به فروشگاه قالب مورد نظر خود را از بین 100 هزار قالب موجود انتخاب نموده و درخواست پیاده سازی آن را به شرکت طراح وب بدهید. در روش دوم قالب توسط گرافیست و با توجه به نیازهای شما پیاده سازی می گردد و قالب به صورت اختصاصی برای شما طراحی می گردد.
به شما توصیه می نماییم که قبل از تصمیم گیری در مورد اینکه از فروشگاه قالب خریداری نمایید و یا اینکه طراحی قالب اختصاصی نمایید به فروشگاه قالب مراجعه نمود و قالب های موجود را بررسی نمایید. ممکن است قالب مد نظر شما در بین قالب های وجود داشته باشد و حتی اگر هم نباشد رویت قالب های موجود دید بهتری برای طراحی قالب اختصاصی به شما خواهد داد.
برنامه نویسی امکانات وب سایت
برنامه نویس وب سایت در این مرحله با توجه به امکانات درخواستی مورد نظر شما موارد را در سایت برنامه نویسی می نماید. برای آنکه در آینده با طراح وب سایت دچار مشکلی نشوید حتما بهتر است لیست امکانات درخواستی وب سایت خود را در قالب فایل RFP تهیه نمایید و به شرکت طراح اعلام نمایید تا برآورد هزینه بر اساس آن انجام گردد. تهیه و ارسال فایل RFP می تواند موفقیت وب سایت شما را در آینده تضمین نمایید. می توانید مقاله تهیه RFP را مطالعه نمایید.
درج اطلاعات وب سایت
پس از پیاده سازی قالب وب سایت توسط طراح وب سایت مرحله درج مطالب و اطلاعات وب سایت است. در این مرحله کارفرما می بایست مطالب مورد نیاز وب سایت را به طراح ارائه نمایید تا طراح مطالب وب سایت را بارگذاری نماید. البته می توانید مطالب وب سایت را خود در سایت بارگذاری نمایید.
امروزه با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا می توان آموزش درج مطالب وب سایت را به کارفرما انجام داد تا کارفرما مطالب وب سایت را خود در سایت بارگذاری نماید. درج و مدیریت مطالب وب سایت کار ساده است و در حد مدیریت وبلاگ است و البته آشنایی با آن نیاز به کار بر روی آن دارد. در صورتی که درج مطالب وب سایت را خود بر عهده بگیرید. هزینه تمام شده طراحی سایت شما پایین خواهد آمد.
ایمن سازی وب سایت
موردی که کمتر به آن توجه می گردد ایمن سازی وب سایت می باشد. یک وب سایت برای آنکه دچار مشکلات امنیتی نگردد حتما می بایست از روش های مختلف ایمن سازی گردد. تا در آینده مشکلی برای سایت به وجود نیاید. بهتر است از طاح وب سایت خود از روش های ایمن سازی پرس و جو نمایید و مطلع شوید آیا در پروژه روش هایامن سازی انجام می گردد و یا خیر.
بهینه سازی وب سایت
یکی از سوالات نحوه سفارش طراحی سایت بهینه کردن وبسایت است. بهینه سازی وب سایت باعث افزایش سرعت وب سایت و همچنین بهبود رتبه وب سایت در موتورهای جستجو می گردد. که این عملیات معمولا از طریق انتخاب عناوین مناسب برای صفحات. بهینه سازی کدهای وب سایت. بهینه سازی آدرس دهی و ساختار صفحات. فعال سازی سیستم کش وب سایت. فعال سازی سیستم های فشرده سازی نظیر GZIP در وب سایت. و همچنین بهینه سازی تصاویر انجام می گردد.
بهینه سازی درست و اصولی وب سایت تاثیر بسیاری در موفقیت وب سایت خواهد داشت. و بنابراین حتما از شرکت طراح وب سایت روش های بهینه سازی را جویا شوید. و شرکتی را برای راه اندازی وب سایت خود انتخاب نمایید که به مقوله بهینه سازی توجه می نماید. در عملیات بهینه سازی وب سایت کلیه خطاهای سئو وب سایت برطرف می گردد و سایت به صورت کامل برای موتورهای جستجو بهینه سازی می گردد.
پشتیبانی وب سایت
با توجه به آنکه وب سایت شما در طول سال آینده می بایست آنلاین باشد. تا کاربران بتوانند آن را مشاهده نمایند پشتیبانی وب سایت بسیار مهم می باشد. و بنابراین بهتر است از نحوه پشتیبانی شرکت طراح وب سایت با خبر شوید. رویت پروفایل و نمونه کارهای گذشته و سابقه و تجربه کاری شرکت می تواند بیانگر توانمندی مجموعه باشد.
نحوه سفارش طراحی سایت و سئو سایت
عملیات سئو از روش های مختلفی انجام می گیرد که برخی از این روش ها ممکن است در آینده به سایت شما لطمه وارد آورد. تشخیص آنکه شرکت از روش درستی استفاده می نماید و یا خیر ممکن است از توان شما خارج باشد بنابراین به شما توصیه می نمایم. کار سئو و بهینه سازی وب سایت خود را به شرکت های معتبر طراحی وب سایت واگذار نمایید.
هدف ما از نوشتن این مقاله، این بود که مهمترین موارد در حین سفارش طراحی سایت را به شما یاد بدهیم. اگر از قبل از این مسائل اطلاع نداشتید، تاکید میکنم که همه این موارد را به خوبی یاد بگیرید. چون که تضمین موفقیت وبسایت شما به این موارد بستگی دارد.
در این مقاله سعی نمودیم جنبه های مختلف وب سایت را بررسی نماییم اما در مورد نحوه سفارش وب سایت شما می بایست. با توجه به موارد ذکر شما در بالا لیست کامل امکانات و موارد لازم در سایت در قالب یک فایل RFP به شرکت طراحی سایت اعلام نمایید. تا شرکت بر اساس نیازمندی های شما قیمت و مدت زمان اجرای پروژه را اعلام نماید. هر چه اطلاعات کامل تری در زمان سفارش طراحی سایت به شرکت طراح اعلام نمایید در آینده با مشکلات کمتری مواجه خواهید بود.
گروه لایت کمپانی
با عقد قرار داد کامل با تمام جزئیات به شما اطمینان می دهد که در زمان مقرر تمام خواسته های شما را برآورده خواهد کرد. همچنین ما مایلیم تا در صورت هر گونه مشکل، شما امکان مرجوع کردن هزینه پرداختی و یا دریافت خسارت را داشته باشید. تا با خیال راحت به ما اعتماد کنید.
وب سایت یا نرم افزار دریافتی و یا هر خدماتی که دریافت کرده اید یک ماه پشتیبانی رایگان و همچنین آموزش رایگان خواهد داشت. تا با هر سطح آشنایی از کامپیوتر، نیاز های شما برآورده شود.
ما با حداقل هزینه تمام نیاز های شما برای معرفی شرکت یا کسب و کار ویا طراحی یک فروشگاه زیبا برطرف میکنیم . همچنین متخصص در امر تولید محتوا و سئو باعث می شود شما به سرعت به یک سایت پربازدید در گوگل تبدیل شوید .